superior

abajo

Lloret de Mar

Lloret acull el congrés anual de periodistes turístics francesos

L’Associació de Periodistes Turístics de França ha escollit Lloret de Mar per celebrar la seva assemblea general anual. Ha estat una oportunitat per posar en valor els actius turístics i potencialitats de Lloret i de la Costa Brava en el mercat emissor francès que és el principal mercat per a la Costa Brava.

L’associació francesa va escollir el mes de juliol la seu per celebrar-hi el congrés anual que compta amb un centenar de periodistes. La candidatura de Lloret va ser la més atractiva gràcies a la combinació de destinació turística amb oferta diversa i un adequada infraestructura per acollir congressos i convencions.

Des del territori han aprofitat l’esdeveniment per organitzar visites promocionals perquè els periodistes descobreixin i ampliïn coneixements sobre la Costa Brava. Entre les visites tematitzades es mostra la Costa Brava Panoràmica, el triangle Dalinià, l’enogastronomia i els camins de ronda i nordic-walking.

El president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Torramadé, ha valorat aquesta acció com una oportunitat per "mostrar amb fets als nostres convidats com la destinació és reinventa i es diferencia d’altres destinacions mediterrànies gràcies a la diversitat en oferta i productes turístics, i la qualitat dels nostres serveis".

Aquesta acció ha estat fruit de la col•laboració entre Lloret Turisme, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’Agència Catalana de Turisme i l’Oficina espanyola de turisme de Paris.

Entre els mitjans de comunicació participants en l’acció hi ha publicacions com Le Quotidien du Tourisme, Meet and Travel Mag, Le Monde du Camping Car, I-Voyages, Trek Magazine, L’Echo Touristique, Pleine Vie, Hôtel et Lodge, Voyages d’Affaires, Paris Turf, Golf Européen, TourMag.com, Infotravel.fr, Votre Beauté, etc./Notícia Lloret Turisme

Back to top button