superior

Destinacions

Els instagramers estan de moda

Sitges, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i la Segarra es converteixen en punts de trobada “instagramers” per fer difusió de la seva oferta turística a través d’aquesta xarxa social, una de les comunitats més actives i dinàmiques en la promoció turística.

Amb l’objectiu de donar a conèixer la marca turística ‘Barcelona és molt més’ i fer-ne difusió a les xarxes socials (Instagram, Pinterest, Twitter i Facebook), la Diputació de Barcelona ha organitzat a Sitges una trobada d’instagramers.

Més d’un centenar d’instagramers van dur a terme quatre itineraris temàtics per conèixer els recursos i atractius turístics més emblemàtics de Sitges i van penjar més de 700 fotografies.

Pel que fa a la primera trobada d’instagramers de Catalunya, organitzada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, ha consistit en una sortida amb raquetes pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.La trentena d’instagramers que han participat, també han visitat i fotografiat el romànic de la Vall de Boí.

A més de penjar les seves fotografies als mitjans socials, els instagramers també podran participar en una exposició que acollirà l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida durant els mesos de maig i juny, amb una selecció de les millors imatges captades en aquesta sortida batejada com a “Instawalk”.

També a la Segarra celebraran una trobada d’Instagramers i periodistes especialitzats en turisme els propers 16 i 17 de maig que, al mateix temps, podran participar del concurs que fins a principis de juny es desenvoluparà sota el hashtag #lasegarraclic.

L’objectiu del Consell Comarcal és contribuir a promocionar els paisatges i el patrimoni cultural de la comarca a través de les opinions i experiències dels participants en aquesta acció.

[HOME]

Back to top button