superior

Destinacions

Les comarques de Lleida preveuen repetir aquest estiu els bons resultats del 2018

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida vol consolidar els increments d’ocupació que estan registrant les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida des de l’estiu de l’any 2013.

Si aquesta previsió es compleix, les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida rebran durant la campanya d’estiu uns 615.000 turistes, que faran al voltant d’1.750.000 pernoctacions en els establiments de turisme reglat i no reglat, al marge de les segones residències, que no estan quantificades i que també gaudiran de bons nivells d’ocupació.

Pel que fa al turisme estranger, el Patronat preveu que es mantingui en percentatges similars als de l’estiu de l’any 2018, que van representar el 18% del total dels turistes i el 15% de les pernoctacions que van fer durant els mesos estivals a les comarques de Lleida. Amb aquests càlculs, serien uns 110.000 turistes estrangers, els quals faran més de 260.000 pernoctacions en les diferents modalitats d’allotjament turístic.

L’agost, com ja és habitual, serà el mes que registrarà una demanda turística més important, amb una mitjana d’ocupació que oscil·larà entre el 80 i el 95% i en algunes dates pot arribar a la plena ocupació. Els mesos de juliol i setembre l’ocupació oscil·larà entre el 40 i el 60%.

Campanya d’estiu Ara Lleida
D’altra banda, la Diputació de Lleida, mitjançant la marca turística “Ara Lleida”, promociona la temporada d’estiu a les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida amb una nova campanya publicitària d’àmbit estatal que es pot seguir als mitjans de premsa, ràdio, televisió, internet i publicitat exterior. El lema de la campanya és el mateix que el de la campanya del 2018, “Lleida: Autèntica, Diferent, Natural. ADN Lleida”. L’objectiu de la campanya és augmentar la percepció de Lleida com una destinació turística singular i diversa i amb una identitat pròpia. El Patronat destina a aquesta nova acció de comunicació promocional de la temporada d’estiu 2019 uns 380.000 euros.

Les imatges de la nova campanya inclouen diferents propostes turístiques, tant del Pirineu com de la plana i de la mateixa ciutat de Lleida, amb la finalitat de poder transmetre la diversitat i la varietat dels productes turístics de què el visitant pot gaudir durant les seves vacances a les comarques lleidatanes, com ara el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici; el salt d’aigua més important de la Val d’Aran, que és el Saut deth Pish, a la vall de Varradós; la Seu Vella de Lleida; el romànic de la Vall de Boí; l’enoturisme, i activitats diverses de turisme actiu i d’esports d’aventura, com ara el ràfting, el senderisme i la BTT.

(www.aralleida.cat)

Articles relacionats

Back to top button