Mercats

Els turistes d’Àsia-Pacífic arribaran a 1,5 milions el 2017

Un mercat de futur amb bones perspectives de creixement és l’Àsia-Pacífic. A finals de 2017 s’espera que el nombre anual de turistes d’aquesta àrea superi els 1,5 milions a Catalunya.

Els clients asiàtics tenen una despesa més elevada que la mitjana de turistes. A Catalunya gasten entre tres i quatre vegades més que els europeus.

Els productes amb més acceptació per a aquest mercat, segons ha informat l’Agència Catalana de Turisme, són: el turisme de creuers per la Mediterrània, els viatges culturals, el turisme de compres, els viatges de lluna de mel i les experiències enogastronòmiques.

La millor època per els seus viatges és a finals de maig i juny i també al novembre i desembre, tot coincidint amb les vacances escolars locals. En el cas del mercat xinès, la concentració també es produeix al voltant de l’any nou xinès, entre finals de gener i mitjans del mes de febrer, segons els anys.

Es tracta d’un turista que utilitza la intermediació i les agencies de viatges quan organitza i comprar les seves vacances. S’allotgen en establiments hotelers de quatre i cinc estrelles, preferiblement de les cadenes internacionals.

Articles relacionats

Back to top button