superior

abajo

Mercats

Desconfiança del sector del viatge britànic sobre les negociacions del Brexit

Tres de cada quatre professionals turístics del Regne Unit no estan convençuts que les negociacions del Brexit acabin de manera satisfactòria per a la indústria de viatges.

El sector s’ha mostrat molt preocupat per les conseqüències que ocasionarà la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. Una enquesta realitzada al sector recentment indica que el 72% dels professionals no està segur que les negociacions sobre el Brexit acabin sent positives per als seus interessos, mentre que el 28% sí que es mostra optimista respecte al seu final.

La indústria britànica es manté alerta davant les converses del seu govern amb la UE. Un dels aspectes que considera clau perquè el Brexit afecti el mínim possible als seus negocis és la capacitat que tinguin els turistes de viatjar lliurement dins i fora d’Europa i sense la necessitat de visats.

Davant la perspectiva d’una negociació llarga, el sector demana al seu govern que estableixi alguns acords transitoris amb la UE que donin estabilitat i evitin un buit o una transició complicada. Les previsions del sector és d’un descens dels viatges a l’exterior i un alentiment dels viatges domèstics.

Articles relacionats

Back to top button