superior

Lloret de Mar

Les XI Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Lloret de Mar

Del 1 al 31 de maig Lloret de Mar organitza les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, que en la seva onzena edició tenen una gran novetat: tots els arrossos són cuinats amb el llegat d’una atradició culinària ancestral i molt arrelada a la localitat, són l’arròs de l’art de Lloret.

Un total de 30 restaurants i hotels participen en les XI Jornades Gastronòmiques de l’Arròs que tenen com a base l’arròs, el peix de la zona i les verdures. Durant el mes de maig, Lloret de Mar ofereix a tot aquell visitant o turista que s’aproximi a la localitat, la possibilitat de degustar els arrossos cuinats amb l’antiga recepta original: arròs de l’art de Lloret.

El menú consta d’un entrant, un plat principal de l’arròs de l’art –seguint la recepta original-, postres, pa, aigua i vins o cava de Castell de Peralada. Els preus del menú oscil•len entre els 25 i els 35 €.

Els visitants que gaudeixin de les jornades tindran una entrada gratuïta a Can Saragossa, museu d’arqueologia recentment inaugurat que recull tota la informació referent als poblats ibèrics del municipi, i dues hores gratuïtes als aparcaments municipals.

L’arròs de l’Art de Lloret

La gastronomia ocupa un lloc rellevant dins l’oferta turística complementària de Lloret de Mar, i les Jornades Gastronòmiques de Lloret són una bona eina de promoció per donar a conèixer l’excel•lent gastronomia dels restaurants i hotels del municipi./Informació emesa per Lloret Turisme

Back to top button