superior

Empreses

PortAventura pot iniciar la temporada omplint els seus hotels

El parc temàtic Port Aventura preveu fregar el 100% d’ocupació per a Setmana Santa, i ja ha registrat un 37% més de reserves per a aquesta temporada respecte l’any passat durant les mateixes dates, segons ha explicat el director general del parc, Hernando Aldeco.

Ha atribuït part de la recuperació als visitants anglesos per la millora de l’economia britànica i a la variació del canvi de l’euro amb la lliura, que converteix Port Aventura en una destinació "més atractiva per a les seves butxaques". "Aquests dos factors fan que tinguem un 60% més de reserves de turistes britànics que l’any passat", ha afegit.

El parc, que va tancar la temporada 2010 amb 3,2 milions de visitants, ha inaugurat ja la temporada 2011, que durarà fins al 8 de gener de 2012.

Les instal•lacions conten amb un nou espai dedicat als més petits, SèsamAventura, que disposa amb gairebé 13.000 metres quadrats i onze atraccions. La creació de la nova zona, inspirada en el món de Barri Sèsam ha suposat una inversió de 15 milions d’euros.

Aquesta ampliació és la més ambiciosa del parc des de 1995, i s’emmarca dintre dels plans anunciats en 2009 pels accionistes de Port Aventura -Investindustrial i Criteria- d’invertir 80 milions en els propers quatre anys.

Sèsam Aventura també té un amfiteatre a l’aire lliure amb un aforament per a 300 persones en el qual es programaran espectacles protagonitzats pels personatges de la sèrie de televisió. Així mateix, altres zones del parc, com Mèxic i la Xina, inclouran nous espectacles, i destaca la incorporació de dues noves pel•lícules 4D en l’atracció ‘Sea Odyssey’.

Back to top button