superior

DestinacionsEmpreses

La Costa Brava amplia el Club de Salut i Benestar cap a les teràpies alternatives i l’alimentació saludable

El Club de Màrqueting de Salut i Benestar de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Girona, ha ampliat la seva oferta amb la incorporació de quatre nous membres:

Hotel Spa Santa Marta de Lloret de Mar
Centre Mèdic Clínica Bofill Costa Brava de Platja d’Aro. Es un centre dependent de la reconeguda Clínica Bofill de Girona, on te diversos centres, així com a Figueres.
Aqva Banys Romans de Girona, que és un centre de Spa que va obrir al novembre de 2016.
Fil Mediterranean Travel Designers, que és una agencia receptiva situada a Albons.

El Club ha anat evolucionant al llarg del anys i aquests nous socis significa incorporar empreses gironines que treballen al voltant de les teràpies alternatives i en el sector de l’alimentació saludable, dos conceptes que han anat generant més interès entre els amants d’aquest sector. La Mesa del Turismo calcula que aquest any Espanya rebrà 3,5 milions de viatgers interessats en la Salut i el Benestar, un vell concepte que ha anat variant i ampliant la seva oferta, des dels tradicionals balnearis i centres de Spa fins a les noves tendències, reflectides, per exemple, en les teràpies alternatives i l’alimentació saludable.

Per això la idea del Patronat de Turisme és anar ampliant el Club per donar resposta a la demanda existent en l’actualitat, oferint així la varietat i qualitat de serveis que el Club garanteix. Per demostrar-ho, la secció de Salut i Benestar del web del Patronat està dividida en Spas, Balnearis, Centres de benestar i salut, Agències de viatges receptives, Centres mèdics i Empreses de restauració saludables. Clicant sobre cadascuna el visitant obté la informació de tots els centres i la forma de contactar amb ells.

Articles relacionats

Back to top button