Hotels

Hotusa desembarca a l’Índia i Colòmbia

Hotusa Hotels continua la seva expansió internacional amb la incorporació dels seus primers establiments associats a l’Índia i Colòmbia.

A l’Índia, la cadena ha incorporat The Emerald Hotel, un establiment de quatre estrelles y 64 habitacions, situat a Mumbai (Bombai). Els hotels colombians que s’integren a la cartera de la cadena són l’Hotel Bogotá Regency, l’Hotel de la Ville i l’Hoteles América, tots tres ubicats a la zona financera de la capital del país, Bogotà.

L’entrada d’Hotusa en aquestes dues destinacions respon a l’objectiu d’ampliar i diversificar el negoci amb la incorporació de nous establiments, no només a destinacions tradicionals, sinó també en mercats emergents. Així, el 2007, la companyia va entrar als Balcans, Moçambic, Cuba, Veneçuela i Xina. Hotusa té previst continuar la seva expansió pel continent asiàtic en els propers mesos, tant a la Xina -pel gran interès turístic que desperta amb la celebració dels propers Jocs Olímpics- com l’Índia i altres estats del sudest asiàtic.

19 nous establiments associats durant el mes de gener

Durant aquest mes de gener, la cadena d’hotels independents del grup Hotusa ha sumat a la seva cartera 12 establiments a nivell internacional i set més a l’Estat espanyol. Les noves incorporacions s’han fet a Andalusia (2), Astúries (1), Canàries (1), Madrid (1), Múrcia (1) i Navarra (1). A nivell internacional, els nous hotels es troben a República Txeca (3), Argentina (2), Regne Unit (2), Francça (1), Colòmbia (3) i l’Índia (1).

Actualment, la cadena consta de més de 2.000 establiments associats a 27 destinacions europees, 12 americanes, quatre africanes i dues asiàtiques.

Back to top button