superior

Hotels

Cinquè aniversari de la marca Domus Selecta

Domus Selecta, la marca d’establiments amb encant d’Hotusa Hotels, acaba d’iniciar el programa d’actes previstos amb motiu del seu cinquè aniversari.

El president del grup Hotusa, Amancio López, va presentar, a l’hotel Acis i Galatea de Madrid, la nova edició del catàleg Domus Selecta i va donar la benvinguda oficial als 16 hotels que han entrat a formar part.

Els últims hotels en rebre la placa identificativa de Domus Selecta són: hotel Cal Felipet (Olopte, Girona); Can Xiquet (Cantallops, Girona); Casa de Madrid (Madrid); Castillo de Curiel (Curiel de Duero, Valladolid); Hacienda La Herriza (Gaucín, Màlaga); hotel Pampinot (Hondarribia, Guipúscoa); hotel Real de Bohoyo (Bohoyo, Àvila); La Casa del Maestro i Las Suites del Maestro (Sevilla); La Viñuela Hotel (La Viñuela, Màlaga); Mirador de Llerena (Llerena, Badajoz); Hospedería Conventual de Alcántara (Alcántara, Cáceres); Hotel Pago de Cirsus (Tudela, Navarra); hotel Santa Marta (Lloret de Mar, Girona); hotel As Janelas Verdes (Lisboa); i Palacio dos Melos (Viseu, Portugal).

Amb aquestes noves incorporacions, ja són més de 200 hotels els que formen part de Domus Selecta, repartits per l’Estat espanyol, Europa i països com ara el Marroc, Sudàfrica, Brasil, Argentina i Mexic. Els establiments Domus Selecta s’estructuren en quatre categories: Luxury Class, Excellence, Premier i Comfort. Tots els hotels es caracteritzen, entre d’altres coses, per la seva exclusivitat, qualitat i professionalitat del servei.

Back to top button