superior

Allotjament

El nou Imserso dóna esperances al sector

El Ministeri està preparant un nou programa amb més places i més diversificat

El programa de viatges de l’Imserso ha estat criticat per tots, des d’hotelers a agents de viatges, que denunciaven que en les darreres convocatòries treballaven a pèrdues. El Ministeri de Drets Socials, del qual depenen els viatges de turisme sènior, obrirà una nova licitació introduint-hi canvis.

Possiblement les tarifes pugin a la temporada 2023/2024, una reclamació del sector. S’estima que seran 300 milions d’euros, un 14% més que a la licitació anterior. També augmentaran les places en 70.000 fins a arribar a les 900.000. L’increment de places se centrarà en el turisme interior, no en les destinacions de costa.

Ara com ara no es coneixen els detalls del nou plec, més enllà que oferirà 10 nous circuits culturals i 19 noves rutes de natura. Els beneficiaris del programa assumeixen el 78% del cost del paquet, mentre que l’administració sufraga el 22%.

La patronal hotelera i les agències de viatges estan esperançades amb les notícies que arriben. Principalment perquè es llanci un nou concurs ja que una pròrroga suposava la ruïna del sector. La nova adjudicació haurà d’estar a punt perquè al setembre es puguin comercialitzar.

L’Imserso no convenç ningú

Articles relacionats

Back to top button