superior

AAVV i TTOO

eDreams Odigeo segueix en pèrdues

L'agència de viatges en línia puja els ingressos, però encara genera 34 milions d'euros de pèrdues

Tot i ingressar uns 450 milions d’euros (creixen un 50%), eDreams Odigeo suma aquest últim període fiscal 34,1 milions d’euros en pèrdues netes que s’acumulen als 54,9 milions de l’any anterior. La bona notícia per a l’OTA és que les pèrdues s’han reduït i la companyia diu que espera entrar en beneficis aquest mateix any. Vol deixar enrere tres anys de números vermells.

Els indicadors que té eDreams sobre la tendència de futur és que les reserves van en creixement, un 35% més que fa un any. Deixen enrere el llast que va suposar la pandèmia i la guerra d’Ucraïna. L’agència va apostar per l’estratègia dels subscriptors de pagament. Ha superat els 4 milions de subscriptors Prime, xifra que vol situar als 7,25 milions el 2025 amb un ingrés mitjà per subscriptor de 80 euros.

Amb aquesta previsió, l’OTA s’augura un futur exitós. Començarà a tornar el deute a curt termini. Ara com ara les accions van a l’alça, cotitzen a uns 6 euros encara lluny dels 10 euros que va arribar a principis del 2022. La companyia pretén assolir un ebitda de 180 milions d’euros el 2025.

Articles relacionats

Back to top button