superior

Destinacions

La Costa Daurada posa en marxa una nova edició del Conveni Córner

Es tracta d’una promoció conjunta de 28 ens locals i associacions empresarials que participaran en fires turístiques sota el paraigua de la Diputació de Tarragona

El Conveni Córner, que te por objectiu sumar esforços per traslladar al possible turista la diversitat i riquesa de la Costa Daurada, arriba a la 19a edició.
Las accions més destacades són la participació  en 11 fires turístiques nacionals, estatals i internacionals i una campanya de comunicació conjunta. Tot això sota el paraigua de la Diputació de Tarragona.

D’aquesta manera diferents entitats, tant públiques com privades, tindran l’opció de participar en totes les accions a preus competitius i de forma independent de la seva dimensió.

Així podran tenir presència a fires els municipis i consells comarcals següents: Altafulla, Calafell, Creixell, Cambrils, Cunit, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, la Selva del Camp, el Vendrell, Vila-seca Consell Comarcal del Baix Camp, Consell Comarcal de la Conca de Barberà- la Ruta del Cister).

Presentació del Conveni Córner 2023

Pel que fa a les associacions empresarials, han signat el conveni: Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Associació Hotelera de la Província de Tarragona, Associació Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, Associació d’Apartaments turístics de la Costa Daurada, Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, Associació Costa Daurada destinació de Golf i Pitch&Putt, Nàutic Parc, Priorat Enoturisme, Aquopolis, PortAventuraWorld, Federació d’Empresaris d’Hosteleria província Tarragona, Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Reus, i Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Les fires en què es participarà són:

 • Vakantibeurs (Utrecht-Països Baixos)
 • Holiday World (Dublín-Irlanda)
 • ITB (Berlin-Alemanya)
 • Andorra la Vella (Andorra)
 • WTM (Londres-Regne Unit)
 • Expo du Vélo (Estrasburg-França)
 • B-TRAVEL (Barcelona)
 • FITUR (Madrid)
 • Navartur (Pamplona)
 • Expovacaciones (Bilbao)
 • Desafío Lagos de Covadonga (Astúries)

En el Conveni Córner 2023 destaca també la flexibilitat per adaptar-lo a les necessitats dels participants. Així, en la participació en fires, s’han contemplat dues modalitats: el mòdul A, amb un taulell únic compartit i el mòdul B amb un espai més singularitzat, amb un taulell independent, però sempre dins de l’estand de Costa Daurada.

La inversió global del conveni per part del Patronat és de 370.570 euros, dels quals 208.100 es destinaran a comunicació i màrqueting i 162.470 a inversió en fires i promocions.

En la presentació de l’acord, que va tenir lloc al Palau de la Diputació de Tarragona, la presidenta del Patronat, Meritxell Roigé, va dir que “el Conveni Córner manté intacte el criteri clau que s’ha mantingut inalterable des del seu origen i que és compartit per tots els signants; oferir un ventall de propostes en matèria de comunicació i màrqueting i assistència a fires que pugui estar a l’abast de qualsevol entitat de promoció turística independentment de la seva dimensió. L’objectiu és sumar esforços i estratègies per traslladar al possible turista, la gran diversitat i riquesa de la destinació i provocar la seva visita”.

També va destacar que el conveni “reforça l’estratègia al servei de les 4D: la desestacionalització, la descentralització, l’augment de la despesa i la diversificació de productes”.

Per la seva banda, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, va assenyalar que el Córner “és una molt bona opció per als signants, i alhora una oportunitat, ja que els permet arribar millor i més lluny amb l’ajut del Patronat de Turisme de la Diputació i de les marques turístiques que gestionem: Costa Daurada i Terres de l’Ebre.”

Articles relacionats

Back to top button