superior

AllotjamentEmpreses

Torna Sarasola després de la fallida de Room Mate

L’antic propietari de l’hotelera Room Mate assumirà la posició de president executiu de la companyia després de ser rescatada pel fons nord-americà Angelo Gordon i el soci gestor Westmont Hospitality.

La marca té 22 hotels i 11 establiments d’apartaments a Espanya i a l’estranger. Els nous propietaris són aliens al negoci turístic i han decidit confiar en l’anterior equip directiu el control fins i tot arribant a situar Kike Sarasola en la posició de president. Ara ja no és el propietari de la companyia, però pot continuar en una posició destacada de la cadena que va crear fa més de vint anys.

La fulgurant política de creixement que va impulsar Sarasola a la seva empresa va topar frontalment amb la pandèmia i la brusca aturada d’ingressos va inundar la companyia de deutes portant-la a la fallida. El 2020 tenia previst obrir una vintena de nous hotels.

En aquesta nova etapa, entre els objectius de futur, hi ha la creació d’una marca cinc estrelles per orientar-se al turista de luxe. La nova Room Mate es proposa comprar hotels i fins i tot alguna cadena hotelera. A més, Sarasola ha declarat públicament que el seu somni és arribar a 100 hotels algun dia.

Kike Sarasola espera que el 2023 sigui positiu, reconeix que el preu mitjà dels seus establiments ha pujat un 25%. El seu desig: convertir Room Mate en una empresa rendible.

Articles relacionats

Back to top button