superior

Fires i Congressos

Catalunya participarà en fins a 40 fires de turisme durant el 2023

Turisme de Catalunya ha planificat per aquest any la seva presència en una quarantena de fires internacionals, el mateix nombre que les anunciades l’any anterior.

Com ja és habitual, Catalunya tindrà un estand en els certàmens més destacats a nivell europeu com la WTM de Londres i la ITB de Berlín, a més de les fires més properes com són Fitur a Madrid i la B-Travel a Barcelona.

Per altra banda, l’Agència Catalana de Turisme (ACT) també aposta per l’assistència en salons especialitzats en productes (turisme actiu, golf, natura, gastronomia, negocis,…) per donar a conèixer la diversitat de l’oferta de manera segmentada. El calendari firal del 2023 inclou la participació a les fires de negocis més importants, com ara l’IMEX de Frankfurt o l’IBTM de Barcelona.

El director de l’ACT, Narcís Ferrer, opina que “cal aprofitar totes les ocasions per transmetre arreu que Catalunya ha fet una aposta decidida per un turisme regeneratiu i que la nostra oferta s’està enfocant en aquesta direcció”. Per a l’organisme de promoció els salons internacionals són “un instrument clau de promoció comercial, un gran aparador per a l’establiment de contactes que creen importants oportunitats de negoci”.

Consulta aquí el calendari de fires 2023

Articles relacionats

Back to top button