superior

Fires i Congressos

Mar de Llums de Nadal, proposta nadalenca del Museu Marítim de Barcelona

Es tracta d’un espectacle de llums i colors que, mitjançant un recorregut per l’edifici monumental de les Drassanes Reials, s’endinsa en els misteris del mar

El Museu Marítim de Barcelona ha decidit crear un espectacle per a tota la família durant aquest Nadal. De l’1 de desembre al 8 de gener proposa un passeig entre llums, música i colors que enriqueixen les peces més emblemàtiques del museu. Aquesta experiència comença al Jardí del Museu, va navegant entre els navilis històrics i finalitza en els Jardins secrets del Baluard.

Cal recordar que el Museu Marítim ocupa un edifici molt lligat a la història de Barcelona. Considerat Monument Històric Artístic des del 1976, acull el conjunt monumental de les Drassanes Reials, el seu jardí i els Jardins secrets del Baluard, que és l’únic bastió que es conserva de la muralla de Barcelona del segle XIV.

Per fer el recorregut, d’una mitja hora de duració, es programen 8 sessions diàries, des de les 18.00 fins les 22.00. Això permet pensar en una fascinant aventura audiovisual apte per a famílies, grups, amics o parelles i complementa l’oferta lúdica de la ciutat durant el Nadal.

Mar de Llums de Nadal
Museu Marítim de Barcelona
De l’1 de desembre al 8 de gener de 2023.
De 18 a 22 h.
Entrades: adults a partir de 12 euros i reduïda per a joves fins a 16 anys, majors de 65 anys, estudiants i persones amb mobilitat reduïda.
Existeix també el Pack4: 2 adults i 2 nens per 38 euros.

Teniu més informació a: https://mardellums.com/ca/

Articles relacionats

Back to top button