superior

DestinacionsFires i CongressosFormació

“B+Cercle. Quan sumar multiplica”, lema del Cercle de Turisme 2022 de la Diputació de Barcelona

La plataforma de serveis de màrqueting turístic prioritza el treball conjunt i la sostenibilitat en el camí de la plena recuperació

El Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona acaba de celebrar la seva 11a Jornada. Es tracta del moment en que tradicionalment s’han presentat els resultats de l’any i les línies de màrqueting a seguir en el nou curs. Recordem que el Cercle és la plataforma de serveis de màrqueting turístic que impulsa la Diputació amb l’objectiu de dinamitzar el sector turístic tant públic com privat a nivell nacional i internacional. Compta amb més de 450 membres.

La jornada d’aquest any portava per lema “B+Cercle. Quan sumar multiplica”. La idea era subratllar el paper aglutinador de la Diputació. Ho va explicar la diputada de Turisme de la Diputació de  Barcelona, Abigail Garrido, en la seva intervenció: “Parlem del nostre ADN. Sumem amb els 311 municipis, amb la resta d’administracions i amb les empreses per fer un turisme sostenible, que cohesioni el territori i redistribueixi la riquesa.”

L’esdeveniment es va desenvolupar al voltant d’una ponència central sobre Lideratge i reptes del management, a càrrec del president de Lead to Change, Xavier Marcet, i conduïda pel coordinador de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Javier Villamayor.
Tot seguit es van succeir tres taules rodones amb representants i experts del sector turístic:

  • Claus i oportunitats per posicionar la destinació, conduïda per la gerent de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, Soledad Bravo.
  • Actors i reptes pel turisme del futur, conduïda pel Cap de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona, Xavier Font.
  • Màrqueting, conduïda per la cap de l’Oficina de Màrqueting Turístic de la Diputació de Barcelona, Anna M. Sánchez.

La jornada va tenir lloc a l’Atrium de Viladecans. Per això, en la sessió inaugural, a més d’Abigail Garrido i de Marta Domènech, directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, van participar l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz i la presidenta del Consell Comarcal i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Eva M. Martínez. Ruiz va anunciar que el 2030 Viladecans comptarà amb 6.000 places hoteleres, fet que reforçarà la ciutat com a seu de turisme de negocis, turisme esportiu i familiar.

A la cloenda de la jornada va participar per videoconferència Fernando Valdés, secretari d’Estat de Turisme del Gobierno d’Espanya i també Eva Menor, presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona que va tancar la jornada.

Podeu veure tots els professionals que van participar en la jornada AQUÍ.

Articles relacionats

Back to top button