superior

Fires i Congressos

Esmorzar–col.loqui amb Artur Mas. “Propostes polítiques per al turisme”

El proper dia 2 de juliol a les 9:00 hores, el president de CiU, Artur Mas, obrirà el cicle de trobades entre el sector turístic i els líders del partits polítics catalans que organitzen Comunicatur.info i l’Associació Catalana de Professionals Experts en Turisme (ACPET-SCT) a l’Hotel Gallery de Barcelona.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és crear un àmbit de debat entre els professionals del sector i els responsables polítics que els permeti analitzar conjuntament la situació del turisme català, identificar els reptes de futur, donar a conèixer les expectatives empresarials i professionals i intercanviar propostes d’actuació.

Un segon objectiu és el de transformar l’actual política sobre el turisme per tal que els requeriments i els reptes d’aquest sector formin part de l’agenda bàsica dels programes econòmics de les forces polítiques catalanes.

Si vols assistir, degut a que l’aforament és limitat, cal confirmar assistència per correu electrònic (info@comunicatur.info) o telèfon (93 436 18 36 – Anna Manyoses) indicant nom i cognom, email personal, empresa i/o àmbit d’activitat.

Esmorzar – col.loqui Comunicatur.info i ACPET-SCT
Convidat: Artur Mas, president de CiU
2 de juliol a les 9:00 hores
Hotel Gallery de Barcelona
, Rosselló, 249

Confirmacions: info@comunciatur.info o Tel. 93 436 18 36 – Anna Manyoses

El proper esmorzar-col•loqui del mes de juliol el protagonitzarà Joan Puigcercós, president d’ERC.

Organitzen:

Patrocinen:

Back to top button