superior

Destinacions

Aposta per la mobilitat ferroviària dels sectors MICE, culturals i esportius

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i el president de Renfe, Isaías Táboas, han signat un acord de col·laboració per difondre els atractius turístics de la província de Barcelona, amb la sostenibilitat que representa la mobilitat en ferrocarril.

Promoure les comarques de Barcelona com a destinació MICE (congressos, convencions, reunions, incentius), esdeveniments culturals i esportius és l’objectiu que persegueix aquest acord que te com a base una mobilitat més sostenible i cohesionada amb el territori i que ajudi al desenvolupament econòmic.

La promoció es farà a través de descomptes per als participants dels esdeveniments acordats, que utilitzin els diversos serveis  de Renfe (AVE, Avlo, Mitjana Distància i Rodalies) com a mode de transport prioritari.

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, el president de Renfe, Isaías Táboas i l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau Foto: Òscar Ferrer / Diputació de Barcelona

A més Renfe oferirà diferents tipus de descomptes als assistents i expositors de totes les activitats dutes a terme per a la promoció del turisme de congressos i convencions. El conveni signat, però, no és limita a aquests sectors, ja que també s’impulsarà el desenvolupament de productes turístics (escapades o paquets vacacionals) que incorporin desplaçament ferroviari en col·laboració amb agències receptives  i empreses membres del Cercle de Turisme de Diputació de Barcelona, que aglutina més de 440 empreses, ens públics i destinacions turístiques de la província de Barcelona. Finalment també es va acordar fer campanyes de comunicació conjuntes.

El conveni entre la Diputació de Barcelona i Renfe va tenir lloc a l’emblemàtic Museu del Ferrocarril de Catalunya de Vilanova i la Geltrú i durant l’acte protocol·lari, Núria Marín va dir que «el conveni ens ajudarà a ampliar el coneixement de l’oferta turística de la província de Barcelona i potenciarà la reactivació econòmica, turística i social del territori».

Articles relacionats

Back to top button