Fires i Congressos

300 milions d’euros per a Barcelona gràcies al congrés MWC

El Mobile World Congress 2013 (MWC) genera 300 milions d’euros a l’àrea metropolitana de Barcelona. Fins a 1.500 empreses de tot el món situen la ciutat Comtal en la capital mundial de la telefonia mòbil i una de les principals ciutats per al turisme MICE.

El turisme de negocis, convencions i congressos té el seu moment més àlgid en la celebració del MWC. El sector hoteler i de restauració de la ciutat col•lapsa els seus serveis durant un esdeveniment d’aquesta dimensió. És l’exemple del potencial MICE que la ciutat i la seva àrea d’influència volen explotar com a font de generació de riquesa.

L’organització del MWC reserva cada any fins a 25 mil places hoteleres. Bona part dels allotjaments de la ciutat i voltants bloquegen l’establiment per acollir als 70 mil visitants que assisteixen al congrés. Dels 300 milions d’euros de despesa vinculat a l’esdeveniment, uns 25 milions d’euros corresponen a l’hoteleria.

Estant immersos en la temporada baixa, el MWC ha permès als hotels omplir els establiments i duplicar el preu de les habitacions. Els hotels també es converteixen en seu de reunions i conferències complementàries a les del congrés amb la conseqüent multiplicació del negoci.

[HOME]

Back to top button