superior

AAVV i TTOO

El canvi més gran d’Airbnb en l’última dècada

El gegant americà diu que vol canviar la manera de trobar el producte i fer la reserva

“La manera com la gent viatja ha canviat per sempre. Per això estem introduint el canvi més gran a Airbnb en una dècada”, ha afirmat Brian Chesky, CEO and Co-Fundador d’Airbnb. Amb aquesta frase tan eloqüent l’alt directiu ha justificat la nova estratègia de cerca d’allotjament.

Aquest estiu llança aquesta nova forma de trobar els allotjaments dissenyada al voltant de les categories d’Airbnb. L’empresa diu que es reconverteix en una nova Airbnb per a una nova manera de viatjar. Introdueix noves funcions com la de Estades combinades, que permet reservar dos allotjaments durant una estada llarga en un mateix viatge, o AirCover per a hostes, que els ofereix confiança i garanties de forma gratuïta sobre les reserves d’allotjament.

La nova manera d’explorar les categories d’Airbnb varia de forma “intel·ligent” segons la funció que el client estigui realitzant i segons les característiques particulars de cada habitatge que fan que sigui únic. La plataforma explica que va avaluar milions d’habitatges a través de l’aprenentatge automàtic per analitzar els títols, les descripcions, els peus de foto, la informació dels amfitrions i les opinions dels hostes. Més de 4 milions d’allotjaments únics  es distribueixen en les 56 categories que ha creat la plataforma.

Amb aquesta nova organització dels allotjaments Airbnb assegura que “ajuda els usuaris a descobrir llocs que no haguessin trobat altrament” i que això “pot alleujar la concentració de turisme en algunes destinacions i redistribuir els viatges a llocs nous, més enllà de les típiques destinacions”.

Articles relacionats

Back to top button