superior

EmpresesEstudis

El 40% dels professionals en turisme vol treballar fora d’Espanya

El primer “Estudi europeu sobre ocupació en Turisme i Hostaleria” elaborat pels portals d’ocupació Turijobs, Hotelcareer, Caterer i Catererglobal ha analitzat l’opinió dels professionals sobre el treball a l’estranger.

Una dada crida molt l’atenció. Segons l’estudi, el 49,50% dels espanyols té intenció de canviar de treball en un futur pròxim, i un 40% d’ells planeja fer-ho fora d’Espanya. Els motius exposats per al canvi de país són les millors oportunitats laborals (20,45%), les noves experiències i desafiaments (16,37%) i un major salari (16%).

Entre els països europeus més demandats pels professionals del sector turístic es troba Regne Unit (18%), Suïssa (16%) i França (9%), encara que un 32% dels professionals prefereixen desplaçar-se a països fora d’Europa, com els Estats Units, Mèxic, Austràlia i Canadà. L’estudi també expressa que el 41% de les empreses d’Europa estan representades per empleats d’entre 3 a 6 diferents nacionalitats.

La informació presentada en aquest informe ha estat elaborada a través de les dades proporcionades per més de 22.200 professionals del turisme de tot Europa, segons explica Turijobs, que és un dels portals d’ocupació especialitzat en turisme i hostaleria més importants d’Espanya

Accés a L’Estudi Europeu sobre Ocupació en Turisme i Hostaleria

Articles relacionats

Back to top button