superior

Fires i Congressos

El Barcelona Tourism Summit porta noves empreses turístiques en una jornada que desperta interès per repensar el sector

Ja està preparant-se la tercera edició del BTS, el Barcelona Tourism Summit, que enguany tindrà lloc el 21 d’abril, al CaixaForum de Barcelona, el mateix dia que comença la fira B-Travel al recinte firal de Montjuïc, amb la qual cosa tot el sector turístic estarà concentrat a la mateixa zona.

El BTS està organitzat per BCN Moments, una entitat que va néixer el 2013 amb l’objectiu d’unir els àmbits universitari i empresarial a través d’experiències úniques amb empreses capdavanteres. Es el que ells anomenen Business Experience.

La jornada pretén ser una reflexió sobre el futur del turisme, sota la premissa que el sector està a punt de viure una petita revolució d’incertes conseqüències. Repensar el futur de la industria turística i crear un “hub” de innovació i coneixement són els seus objectius.

Per això, el programa d‘aquest any és força ambiciós i compte amb la presencia de noves empreses que poden aportar visions molt diferents del sector actual. Així vindran a la jornada barcelonina empreses molt consolidades, com El Corte Inglés o Ferrariland, però d’altres més desconegudes, però molt innovadores, com és el cas de les següents:

Hyperloop: empresa de transport de viatgers i mercaderies en tubs al buit a alta velocitat.
Wanup: es el primer club de fidelització global hoteler. Te com objectiu donar una extensa oferta hotelera en múltiples destinacions i amb beneficis immediats pels seus membres.
BusUp: es presenta com el bus que no només t’acosta a la teva destinació, sinó que fa el viatge molt més divertit, convertint-lo en una veritable experiència.
Waynabox: oferten viatges sorpresa de cap de setmana en el que el client no coneix la destinació fins a només 48 hores abans.
Airhopping: és una nova startup espanyola per a rutes multidestinació. Ve a ser com un Interrail aeri.

Cadascun d’ells tindrà 45 minuts per presentar l’empresa i la seva raó de ser, en una jornada que començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins a les sis de la tarda.

Si vols tenir més informació

Articles relacionats

Back to top button