superior

DestinacionsEmpreses

Ara tres mesos més de marge per presentar els projectes de BCN World

Algun dia arribarà, o no, la materialització del complex del joc i l’oci turístic BCN World però la realitat és que cada etapa d’evolució del projecte va acompanyada d’una pròrroga temporal. Ara ha estat el Govern català qui ha anunciat que allarga tres mesos més el termini per a la presentació dels projectes.

Inicialment, els inversos Hard Rock, Melco i el Grup Peralada que va associat amb Malaisi Genting havien de presentar les propostes el 31 de març i ara es trasllada la data al 30 de juny. La Generalitat de Catalunya explica que ha variat els requeriments d’informació relacionats amb els temes arquitectònics i criteris de conservació paisatgístics i ambientals. Per aquest motiu justifica la pròrroga, perquè les empreses tinguin marge per adaptar-se a les noves exigències urbanístiques.

Concretament el que vol l’administració és saber que faran les empreses amb els terrenys que no estiguin en construcció durant les primeres fases d’implementació dels complexos. Els inversors haurien demanat aquesta pròrroga.

Així doncs, les obres del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou, com es denomina en el procés d’adjudicació de BCN World, no començaran aquest estiu. De fet, amb l’alteració dels calendaris, fins passat l’estiu no es coneixeran els guanyadors del concurs d’adjudicació dels casinos.

El CRT preveu una inversió d’entre 2.000 i 2.500 milions d’euros i quan estigui en ple funcionament donaria feina a 10.000 persones.

Articles relacionats

Back to top button