superior

Fires i Congressos

B-Travel dóna l’esquena als mitjans professionals

Divendres comença una edició descafeïnada del B-Travel marcada pel lleig que el saló ha fet a la premsa professional al menystenir el seu paper com a mitjà de comunicació sectorial. Amb l’excusa de prioritzar la premsa generalista per aconseguir visitants ha donat l’esquena als professionals del sector.

Aquests dies els diaris generals incorporen grans campanyes de publicitat amb reportatges pagats per Fira de Barcelona, però cap contingut de valor i cap implicació de la comunitat turística. Una deriva que pot portar el B-Travel a la irrellevància sectorial i a un cert desprestigi entre els professionals. Una estratègia generalista com aquesta no dóna cobertura ni aixopluc al conjunt de la indústria.

En edicions anteriors, B-Travel sí col•laborava amb els mitjans de comunicació professionals sectorials del turisme. Un esforç mutu, fira i premsa, que intentava mantenir viu un saló de turisme per a Barcelona i Catalunya, la potencia emissora i receptora de turisme més important a nivell de l’Estat. Sense donar suport a jornades per a professionals, sense proposta de valor afegit, sense col•laboració entre els actors turístics, B-Travel, amb tot el nostre respecte, no passarà d’una fira de mostra de províncies. Cal fer un esforç entre tots per evitar-ho, ara més que mai que es compleixen els 25 anys del Saló Internacional del Turisme a Catalunya (l’actual B-Travel).

Des de Comunicatur, continuarem donant suport i col•laborant, tant com puguem, amb totes les iniciatives que estiguin al nostre abast. Ja sigui fent de medipartner en la tercera edició del Barcelona Tourism Summit, igual que vam fer en anteriors ocasions amb el Forum TurísTIC, o participant cada any en el jurat dels Premis Alimara – CETT.

Informació del Saló

Articles relacionats

Back to top button