400.000 euros per garantir l’activitat de l’estació Boí Taüll

L’empresa gestora de Boí Taüll ha aconseguit diversos préstecs per valor de 400.000 euros que li permetrà mantenir l’activitat d’explotació de l’estació de muntanya i esquí la temporada 2013-2014.

El préstec que rebrà Promocions Turístiques de la Vall S.A., ve de mans de l’administració catalana que va aprovar aquest agost la injecció econòmica. La Generalitat de Catalunya ho justifica afirmant que l’estació de Boí Taül representa un dels principals motors econòmics de l’Alta Ribagorça especialment pel que fa a llocs de treball tant directes com indirectes.

Segons càlculs de la pròpia estació la seva activitat suposa el 75% del PIB anual de la comarca i genera 300 llocs de treball directes i més de 400m indirectes.

Durant l’estiu el complex hoteler del resort Boí Taüll ha tancat la temporada estival amb una ocupació mitjana del 75%. El resort va haver de tancar el passat estiu i ara ha aconseguit 10 punts més d’ocupació que en 2011, últim any estival operatiu.

Els clients de Boí Taüll procedeixen en un 90% del territori espanyol (65% de Catalunya i 25% de la resta d’Espanya) i el 10% són estrangers. La intenció dels gestors és consolidar un client familiar.

[HOME]

0 0 0