Organismes / Política turística

El Club d’Amics de Lleida aplega ja 25.000 socis

El contacte amb la natura, visitar monuments, allotjar-se en hotels i en cases de turisme rural, i fer escapades de cap de setmana de dos a cinc cops l’any són alguns dels trets característics d’aquests 25.000 socis que formen part del Club d’Amics de Lleida. L’objectiu d’aquesta entitat és fidelitzar i incrementar el turisme a les comarques lleidatanes al llarg de tot l’any.

El Club d’Amics de Lleida, impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació, va néixer l’any 2005 per informar els seus membres de les activitats turístiques i de l’oferta turística. També en formen part unes 300 empreses del sector turístic de les comarques lleidatanes que ofereixen promocions de productes, allotjaments i serveis.

L’anàlisi dels seus membres permet “dibuixar” el perfil aproximat del turista interessat en les comarques de Lleida: home casat, jove, que viu a la provincia de Barcelona, fa vacances a l’agost, prefereix la muntanya, acostuma a sortir un cap de setmana al mes, fa visites culturals, contracta les vacances directament en hotels i establiments de turisme rural i manifesta fer escapades de cap de setmana o de vacances entre dos i cinc cops l’any.

A banda de ser una plataforma promocional, aquesta entitat suposa també una eina informativa de gran valor per a la tasca del sector professional lleidatà.

Back to top button