superior

Allotjament

Rafa Nadal inaugura el seu hotel a Palmanova per a aquest estiu

La cadena Meliá i el tennista s'han aliat per obrir una vintena d'hotels sota una marca nova

Aquest juliol obrirà les portes l’hotel ZEL Mallorca la proposta de negoci conjunt de Meliá Hotels International i l’esportista Rafael Nadal. L’establiment de 165 habitacions és el primer d’una vintena més que s’obriran els propers cinc anys.

El tennista espanyol, que segons Forbes té una fortuna de 250 milions d’euros, compta amb un hòlding d’inversions a diferents camps, tant esportiu com immobiliari. La inversió juntament amb Meliá és una més de les que fan les seves vint societats.

En aquesta aventura hotelera Rafa Nadal explica que ha volgut donar un toc personal als ZEL. El concepte seria el resultat de sumar Mediterrani amb hospitalitat en un ambient relaxant. “Tothom sap que m’agrada navegar, menjar en una guingueta de platja o al beach club al costat de la família i amics”, explica l’esportista, “això és el que volíem transmetre amb ZEL i crec que ho hem aconseguit”, sentència.

Les habitacions d’aquest hotel de Palmanova (Calvià) tenen una vista bonica sobre el mar, a més d’uns serveis de salut, esportius i benestar molt pensats.

L’acord amb Meliá planeja per a aquesta nova línia hotels de categoria quatre estrelles superior que s’ubicaran indistintament a grans capitals com a destinacions de vacances. El pla d’expansió de la marca es realitza amb la reconversió d’una majoria d’establiments ja existents que agafaran els atributs de ZEL i una petita part seran hotels de nova construcció.

Articles relacionats

Back to top button