superior

AAVV i TTOOEmpreses

Les agències segueixen denunciant Vueling pels recàrrecs

Acave, Fetave i UNAV demanen a la companyia Vueling que deixi d’aplicar el recàrrec sobre les reserves que fan les agències mitjançant el sistema API i NDC. No veu justificat el sobrecost de 3 euros per trajecte que els apliquen quan el servei no suposa un cost addicional per a l’aerolínia.

El recàrrec de Vueling és de 6 euros per bitllets d’anada i tornada si s’adquireixen per canals indirectes. Un increment que desincentiva la compra de vols mitjançant agència i pot ser contrari a la llei.

Vueling va dir al febrer que canviaria aquesta política, però les associacions d’agències de viatges han comunicat conjuntament que la companyia ho continua cobrant. Les agències van denunciar aquest recàrrec, i ho continuen fent, perquè consideren que és una trava a la lliure competència.

L’aerolínia diu que no posarà recàrrecs a les reserves que es facin a la web d’agències de Vueling, però aquesta pàgina no està adequada per a les connexions de les agències que han d’acabar utilitzant els sistemes de connexió API i NDC.

La guerra entre Vueling i les agències de viatge

Articles relacionats

Back to top button