superior

abajo

Hotels

6 Paradores de Catalunya tancaran de manera parcial

La direcció de Paradores planeja tancar totalment 7 establiments de la seva xarxa i 27 de manera temporal -6 d’aquests situats a Catalunya-. Aquestes mesures se sumarien a l’acomiadament ja anunciat de 644 treballadors, un 14% de la plantilla.

Segons els sindicats, entre els establiments afectats pels tancaments per temporada es trobarien els establiments situats a Catalunya: Aiguablava (Girona), Artíes (Lleida), Seu d’Urgell (Lleida), Cardona (Barcelona), Vic-Sau (Barcelona) i Vielha (Lleida).

La cadena pública arrossega pèrdues milionàries i està realitzant un fort pla d’ajustament i reestructuració per equilibrar la seva situació. Segons l’empresa, han fallat en la seva estratègia de preus mitjans per habitació. Oferta gairebé 2 milions d’habitacions anuals i ocupa un 60%. En 2013 les pèrdues podrien ser de 140 milions d’euros. La companyia compta amb 4.600 empleats en plantilla.

Els set Paradores per als quals està previst el tancament total són:Albacete, Manzanares (Ciudad Real), Ayamonte (Huelva), Ferrol (La Corunya), Puerto Lumbreras (Murcia), Teruel i Verín (Orense).

[HOME]

Back to top button