superior

abajo

Hotels

Els hotels de Girona, els que més reputació tenen en la xarxa

Els hotels de Girona i els de Santiago de Compostel•la són, ambdues amb 8,09 punts sobre 10, els que obtenen el millor Índex de Reputació Online (IRON) 2010, entre l’hoteleria de 52 ciutats espanyoles.

L’Estudi de Reputació Online d’Hotels en destinacions urbanes 2010 s’ha realitzat a partir d’una mostra de més de 1.900 establiments hotelers pertanyents a 52 ciutats espanyoles, i es basa en l’anàlisi de les prop de 805.000 opinions que els clients d’aquests establiments han publicat en una selecció de pàgines web de turisme.

Com a resultat d’aquesta anàlisi, el grup de les 5 ciutats espanyoles amb millor reputació hotelera online està format, a més de Girona i Santiago de Compostel•la, per Burgos, València i Segòvia, totes elles amb un IRON superior a 8 punts.

Així mateix, el conjunt de ciutats espanyoles analitzades obtenen un IRON de 7,89 punts sobre 10, lleugerament superior al 7,82 de l’edició de 2009.

L’estudi alerta que un 46,10% dels hotels analitzats apareixen en els webs amb valoracions mitjanes inferiors a 8 punts sobre 10, i d’entre aquests, gairebé 3 de cada 10 apareixen amb una mitjana inferior a 7 punts. Aquestes dades situen tant a aquests hotels com a les destinacions on estan ubicats en un clar desavantatge competitiu, “especialment si tenim en compte l’actual conjuntura de demanda encara contreta, amb clients que no relaxen el seu nivell d’exigència i que estan fortament influenciats en les seves decisions per les opinions d’altres usuaris en la xarxa”, segons apunta el mateix estudi.

Back to top button