Organismes / Política turística

Blanes substitueix el patronat per una Taula de Turisme

Blanes ha posat en marxa la seva Taula de Turisme, que substitueix les funcions que feia fins ara el Patronat Municipal de Turisme. Des de l’ajuntament destaquen que la nova Taula “té format assembleari i s’ha convidat a participar-hi professionals d’altres àmbits econòmics com la restauració i el comerç (que ja disposaven d’un representant al Patronat), així com de l’oferta complementària i dels atractius turístics més populars de la població”.

Aquest nou òrgan, que funciona des de mitjans del mes d’octubre, neix per ser el punt de trobada de tots els sectors econòmics vinculats al turisme, amb l’objectiu de debatre, definir estratègies conjuntes i crear nous productes de cara a la millora de la competitivitat de Blanes com a destinació turística. La Taula de Turisme de Blanes forma part del Departament de Promoció de la Ciutat i treballa els projectes a través de taules sectorials.

Paral·lelament, s’està formant un grup de debat de planificació a mig i llarg termini per definir les estratègies de ciutat a través d’un Think Tank. Aquest grup de treball també comptarà amb les aportacions de representants de tots els sectors econòmics, així com d’altres professionals residents a Blanes però que treballin fora del municipi.

Pel que fa a accions de promoció més immediates, l’Ajuntament ha editat material amb la nova marca de Blanes, com ara dos catàlegs adreçats a professionals del sector, un general sobre Blanes i l’altre enfocat al turisme esportiu. A més, l’Oficina de Turisme de Blanes està treballant per implantar un pla de màrqueting digital per millorar i potenciar la presència de la destinació a la xarxa.

[HOME]

Back to top button