superior

AllotjamentEstudis

20M de pernoctacions als càmpings catalans al tancament de l’any

La Federació Catalana de Càmpings (FCC) calcula que aquest any tancaran amb 1,5 milions més de pernoctacions, s’aproximaran als 20 milions enfront dels 18,6 milions de l’any passat.

El sector ha destacat, al Saló del Caravaning, que els resultats d’estiu han estat bons i expliquen que han aconseguit allargar els registres d’ocupació a nivells importants durant els mesos de maig, juny i setembre, cosa que els permet parlar de desestacionalització. Un exemple ha estat l’increment d’ocupació del 18% del mes de maig en relació al mateix període del 2022 i com al setembre les ocupacions en alguns càmpings han arribat al 80%.

Des de la pandèmia, el sector està experimentant un increment constant de demanda. Les temperatures agradables de la primavera i la tardor també han contribuït a aconseguir aquests bons registres. Tot i així, els càmpings de Catalunya esperen tancar tot l’any 2023 amb més de 3,5 milions de visitants, xifres superiors al 2022.

Primer congrés del càmping català a Vilanova i la Geltrú

La FCC també ha anunciat que el proper any, amb motiu del seu 40è aniversari com a associació, se celebrarà el primer congrés del sector català, els dies 24, 25 i 26 d’abril de 2024 al càmping Vilanova Park (Vilanova i la Geltrú). La Federació Catalana de Càmpings representa el 70% dels càmpings de Catalunya amb 249 establiments federats que sumen 226.858 places i creen 11.164 llocs de treball, segons explica la mateixa organització.

Articles relacionats

Back to top button