superior

Destinacions

Cambrils i Salou, noves destinacions catalanes de turisme esportiu

Salou i Cambrils són els últims municipis que s’han afegit al grup de Destinacions de Turisme Esportiu (DTE) catalanes. Amb aquestes dues noves incorporacions, ja són 13 els municipis que tenen aquest segell d’especialització.

Precisament, en el marc de la recent edició de Fitur, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va presidir un acte de reconeixement als 13 municipis reconeguts com a DTE.

A l’acte van assistir el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, la directora general de Turisme, Marian Muro, el director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, i els representants dels municipis certificats que són Banyoles-Pla de l’Estany, Blanes, Calella, Castelldefels, Castelló d’Empúries-Empuriabrava, La Seu d’Urgell, Lloret de Mar, Santa Susanna, Sort, Val d’Aran, Amposta, Cambrils i Salou.

En el darrer any, l’ACT ha treballat en la definició d’un nou model de DTE que permeti promocionar el turisme esportiu de forma més precisa i segmentada. Els municipis que optin a aquesta nova certificació han de fer-ho acollint-se a una d’aquestes tres modalitats: ser un pol d’excel•lència esportiva (en alta muntanya, esports nàutics, futbol, i rem i piragüisme); ser un referent europeu en un esport concret; i ser una destinació multiesports.

[HOME]

Back to top button