superior

abajo

Ara Lleida

Tota l’oferta turística de les comarques de Lleida, disponible per mòbil

La Diputació de Lleida ha posat en marxa l’AraLleida365, la nova aplicació informàtica per a mòbils intel•ligents que permet consultar durant els 365 dies de l’any informació detallada i actualitzada sobre les principals activitats turístiques del territori de Lleida. Més endavant, l’aplicació inclourà rutes i packs turístics.

L’aplicació interactiva AraLleida365, la primera d’aquestes característiques que es posa en funcionament a Catalunya, permet a l’usuari consultar, de manera gratuïta, des de qualsevol dispositiu mòbil Android, iPhone o Windows Phone (smartphone, tablet, etc.) els esdeveniments turístics, culturals, esportius, festius i gastronòmics que tindran lloc a les comarques de Lleida, amb informació d’interès (lloc, data, contacte, descripció) de cada activitat i cobrint els 365 dies de l’any.

El programa inclou la possibilitat d’establir la distància de l’usuari respecte al lloc de celebració de l’esdeveniment per mitjà de Google Maps, a més dels punts d’interès i recursos (oficines de turisme) de la zona, aportar comentaris i fotografies o compartir una activitat a les xarxes socials i marcar una activitat com a “favorita”, entre d’altres prestacions.

En l’acte de presentació de l’AraLleida365, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, va indicar que “amb aquesta aplicació s’aconsegueix optimitzar la informació referent a les activitats que es desenvolupen a les comarques lleidatanes i posar-la a disposició dels ciutadans de manera directa, àgil, eficient i moderna”.

El director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Jordi Blanch, va apuntar que “es tracta del primer pas del programa ‘Món on-line AraLleida’, que és una aposta del Patronat per adequar l’oferta turística de la demarcació de Lleida a les noves tecnologies perquè sigui una eina útil per als turistes i les empreses turístiques". A l’acte de presentació, que va tenir lloc a la seu de la Diputació de Lleida, també hi va assistir el vicepresident del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida està desenvolupant diferents línies d’actuació destinades a adequar l’oferta turística de la demarcació al món de les TIC, tant les purament tecnològiques com les socials. En aquest sentit, el Patronat està arbitrant un seguit de plataformes (nous webs, aplicacions mòbils, sistemes de “video commerce, “e-marketing”, “m-marketing”, etc.) que faciliten la sortida comercial de productes del territori. En aquest àmbit destaca especialment l’aplicació interactiva AraLleida365. /Noticia emesa pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida

[HOME]

Back to top button