Transport

El Tren Blanc de Renfe inicia una nova temporada

Coincidint amb l’inici de la temporada d’esquí, Renfe torna a posar en marxa el conegut Tren Blanc, que reforça els serveis entre Barcelona, La Molina i Puigcerdà durant els caps de setmana i els festius de tota la temporada blanca, fins el 2 d’abril.

El Tren Blanc és ja un clàssic dels esports d’hivern, ja que acosta la gran ciutat a les estacions d’esquí del Ripollès i La Cerdanya. Es tracta d’un tren de la línea R3 de Rodalies de Catalunya (L’Hospitalet de Llobregat – Vic – Puigcerdà), que te parada a l’estació d’esquí de La Molina.
Circula els caps de setmana i festius i té el següent horari:

ANADA: Barcelona – Plaça Catalunya 06.13 >>> La Molina 08.35 >>>> Puigcerdà 08.53.
TORNADA: Puigcerdà 17.32 >>> La Molina 17.57 >>> Barcelona Plaça Catalunya 20.29.

El tren te parada a l’Hospitalet de Llobregat, Granollers-Canovelles, Vic, Ripoll i Ribes de Freser, on els viatgers també disposen d’enllaç amb el Cremallera de la Vall de Núria. En aquest sentit, també cal recordar que existeix el Skitren, un bitllet combinat de Renfe i FGC per esquiar a La Molina i Vall de Núria.

La temporada 2016/17 més de 14.200 clients van apropar-se a les estacions del Pirineu amb aquest tren, el que va suposar un 52% més que l’anterior temporada blanca.

Més informació: Rodalies de Catalunya i telèfon 900 41 00 41.

Articles relacionats

Back to top button