superior

Allotjament

El turisme rural allargarà la temporada d’estiu fins la tardor

L’allotjament rural està tenint una forta demanada per les seves especials característiques. Els clients consideren el turisme rural com una alternativa segura en temps de Covid-19.

Malgrat que no ha estat aliè a les cancel·lacions, sí que és el sector que millor superarà aquesta època de crisi general del sector turístic. Les anul·lacions de reserves s’han compensat amb noves de clients que no renuncien a les seves vacances.

Els propietaris de cases rurals preveuen allargar el període d’estiu més enllà del setembre, fins ben entrat el mes d’octubre. La forta demanada que estan veient en el mercat els fa ser optimistes, fins i tot esperen connectar les dues temporades altes pel turisme rural com són els clients d’estiu –d’estada més llarga- i els clients de tardor –d’estada de cap de setmana-.

Aquesta previsió optimista està condicionada als possibles rebrots o segona onada de la Covid-19 que en cas d’exigir confinaments domiciliaris de la població aturaria en sec l’activitat.

El que està clar és que aquest mes d’agost, el turisme de proximitat està funcionant molt bé i les cases rurals que es lloguen claus en mà faran un complet. L’allotjament rural per habitacions també ha funcionat millor que altres modalitats d’allotjament però no al nivell tan positiu com les cases independents.

Articles relacionats

Back to top button