superior

abajo

Destinacions

Balanç positiu del #Girona10

La segona edició del #Girona10 s’ha tancat amb bones xifres d’ocupació. Els hotels que han participat d’aquesta campanya de promoció –oferint places a 10 euros- han registrat ocupacions mitjanes per sobre del 90% i els restaurants adherits han servit més de 18.000 menús.

Des de l’Associació d’Hostaleria Girona i Radial, expliquen que es van apuntar més de 28.000 persones per a 1.800 places hoteleres i que han notat més afluència per visitants de Tarragona, Lleida i Madrid “a causa de l’arribada del TAV”.

Un altre indicador de la repercussió són les 95.000 visites al web de la campanya o que s’han fet un miler de piulades a través de Twitter amb un impacte de més d’un milió d’impressions i una audiència de 300.000 persones. A banda de les places a preus promocionals, un miler de persones han pernoctat als hotels gironins, pagant les habitacions a preus estàndards.

Els organitzadors reconeixen que ara l’assignatura pendent de la campanya és aconseguir la implicació dels comerciants. En aquesta edició, només una vintena de comerços del centre han aixecat la persiana durant tot el cap de setmana i, segons l’associoació hotelera, “han fet més calaix que un cap de setmana qualsevol”.

Des de l’Ajuntament, consideren que aquesta campanya ha de servir per reforçar la marca Girona i atraure visitants durant altres èpoques de l’any.

[HOME]

Back to top button