Lloret de Mar

Arròs amb sabor de mar, jornades gastronòmiques de l’arròs a Lloret

La Gastronomia ocupa un paper important dins l’oferta turística de Lloret de Mar, i les jornades Gastronòmiques de Lloret, organitzades al maig i octubre, ofereixen una bona oportunitat per donar a conèixer l’excel•lent gastronomia de qualitat dels restaurants i hotels del municipi. De l’1 al 31 de maig hi participen 30 restaurants i hotels.

Lloret de Mar cada cop és més conegut com un municipi turístic que va més enllà del sol i la platja. La vila ofereix un ampli ventall de possibilitats com a destinació esportiva, familiar, de congressos, de visites culturals, d’activitats de tota mena al llarg de l’any i, com demostren aquestes jornades, una gran i variada oferta gastronòmica.

Aquest mes de maig novament s’ha donat el tret de sortida a les XII Jornades Gastronòmiques de l’arròs organitzades pel Gremi d’Hostaleria i l’Associació de Bars i Restaurants de Lloret, amb la col•laboració de l’Ajuntament.

Aquestes jornades pretenen potenciar la imatge gastronòmica de Lloret de Mar i, agafant com a centre d’interès la cuina, atreure un públic de proximitat que un cop al municipi pot descobrir els molts altres atractius de la vila. Des de l’organització s’ha fet una promoció especial de les Jornades, en la què, amb cada Menú de l’Arròs, el client obtindrà una entrada gratuïta als Jardins de Santa Clotilde. Aquesta combinació de gastronomia i oci permetrà els clients tancar l’àpat amb una passejada pel ja conegut com a “tresor amagat de la Costa Brava”.

En total participen 30 restaurants hotels i restaurants de Lloret que ofereixen uns menús entre 25-55€ i que tenen com a ingredient principal l’arròs i l’utilització de productes típics de la cuina mediterrània.

L’any passat, amb l’objectiu de recuperar un antic plat de la vila, tots els restaurants varen elaborar l’antiga recepta de l’arròs de l’art; aquest arròs s’elaborava amb el peix que s’havia extret durant la tirada de l’art. Enguany el Restaurant Canyelles i el Restaurant Freu del Gran Hotel Monterrey el mantenen al seu menú./Informació emesa per Lloret Turisme

Back to top button