superior

abajo

Formació

Oberta la convocatòria per participar en els Premis Alimara

El CETT, adscrit a la Universitat de Barcelona, torna a convocar conjuntament amb el Saló Internacional de Turisme de Catalunya, SITC, la XXIX edició dels Premis Alimara.

Fins el 28 de febrer, poden presentar-s’hi totes les entitats del sector turístic o vinculades amb ell que hagin realitzat la seva campanya de promoció turística durant l’any 2012. L’objectiu d’aquest premis és “reconèixer l’esforç i la qualitat del material de promoció turística, tant de les institucions com de les empreses”.

El jurat valora principalment el concepte, la innovació, la creativitat i el disseny, a més de l’ús que es fa de la tecnologia de la informació i la comunicació, aplicats a la campanya i al conjunt de material promocional turístic.

Les categories que es premien són: Premi Alimara Destinació, Premi Alimara Empresa, Premi Alimara CAT i Premi Alimara dels Estudiants del CETT. En l’edició anterior es va incorporar el Premi Alimara Mass Media del CETT que reconeix la contribució que fan els mitjans de comunicació a la promoció turística.

Premis Alimara

[HOME]

Articles relacionats

Back to top button