superior

Destinacions

“Quan la vius tota, la veus tota”, nova campanya de promoció de la Costa Daurada

Una nova imatge gràfica i un nou espot conformen una campanya amb un fort impacte televisiu, sense oblidar els suports en línia

La Costa Daurada ha estrenat al maig la seva nova campanya publicitària i de màrqueting que ha de servir per a promocionar la destinació a les portes de la temporada d’estiu, que el sector espera amb optimisme.

És de destacar que la campanya segueix la idea de comunicació estratègica que persegueix des de fa temps el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, comptant amb un ampli bagatge de treball i planificació basats en la participació activa i conjunta d’ entitats de gestió turística de l’àmbit públic i d’empreses privades.

Gràcies al Conveni Córner impulsat per la Diputació (veure notícia a Comunicatur), es coordinen campanyes amb gran cobertura que atorguen a tots els participants notorietat i visibilitat a preus competitius. Amb aquest conveni, que va ser pioner a Catalunya i que enguany ha complert ja 12 anys, tots els implicats poden estar presents als mercats emissors prioritaris. Els ens públics i privats que participen en l’edició de 2023 són: Calafell, Cambrils, l’Hospitalet de l’Infant, Mont-roig del Camp, Reus, Tarragona, Torredembarra, El Vendrell, Vila-seca, La Selva del Camp, el Consell comarcal del Baix Camp, l’òrgan gestor de la Ruta del Cister, PortAventura World, Càmpings Tarragona i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

“Costa Daurada, quan la vius tota, la veus tota”

Aquest és el claim de la campanya de comunicació i màrqueting d’aquest any. Es tracta d’una operació multicanal que transmet la riquesa que ofereix la Costa Daurada, contemplada en la seva globalitat. Així mostra el litoral, l’interior, el patrimoni, l’entreteniment i la gastronomia com a actius principals, sense oblidar-ne d’altres.
Al mateix temps, amb un to fresc i positiu, posa de manifest la importància de viure tot el que ofereix la destinació, així com la manera de descobrir-ho, perquè la Costa Daurada és única.

La campanya s’adreça principalment als mercats català, espanyol i francès. En el cas de l’Estat Espanyol s’han triat les zones prioritàries per a la Costa Daurada, que son els mercats d’Aragó, Navarra, País Basc i Madrid.
En quan a mitjans, s’han triat continguts de qualitat a més d’un centenar de capçaleres dels mercats preferents i monogràfics a mitjans de referència de França. També hi ha una forta presència de la campanya a televisions i suports digitals.

La Costa Daurada posa en marxa una nova edició del Conveni Córner

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button