“I need Spain”, nova imatge turística d’Espanya a l’estranger

El Govern ha escollit l’eslògan “I need Spain” per a la nova campanya turística de promoció internacional d’Espanya que es projectarà en més de 40 països, amb un públic objectiu de 400 milions de ciutadans.

Aquesta nova línia creativa substitueix a “Smile, you’re in Spain”, vigent des de 2005. En aquesta ocasió la Secretària d’Estat de Turisme parla de campanya global perquè vol arribar a tots els racons del món, inclosos aquells en els quals la imatge i posicionament d’Espanya és més feble. Per primera vegada s’han inclòs anuncis específicament destinats al mercat asiàtic, i és que les peces publicitàries s’han adaptat a les característiques particulars de cada mercat emissor.

El xef Ferran Adrià, la sis vegades campiona del món de kitesurf Gisela Pulido, la Selecció Espanyola de Bàsquet, els pilots espanyols de MotoGP o els jugadors espanyols del Liverpool, entre altres, seran ambaixadors de la marca Espanya.

La campanya està directament vinculada a l’estil i qualitat de vida dels espanyols, una destinació que ofereix experiències, emocions, sentiments… Pretén posicionar Espanya en nous àmbits de negoci i noves categories de producte, reforçant el missatge de diversitat d’oferta. Però també fidelitzant clients que ja coneixen Espanya, oferint-los nous motius per repetir la seva estada.

El llançament de la nova imatge començarà amb una campanya en les principals cadenes de televisió de distribució mundial (CNN, FOX, National Geographic, Eurosport). A més, aprofitarà esdeveniments importants com el Campionat del Món de Futbol 2010 per incrementar la presència en mitjans i arribar a un major grau de cobertura i notorietat.

0 0 0