superior

DestinacionsEstudis

Un estudi de 3 anys que radiografia el turisme a la demarcació de Tarragona

Tenir el màxim d’informació i disposar de totes les dades son el primer pas per prendre les decisions futures amb coneixement de causa. Això que sovint demana el sector serà una realitat per a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme (FEHT) ha encarregat al Departament d’Innovació Turística de l’Eurecat un estudi molt complet que tindrà una durada de 3 anys. L’ambiciós estudi, que porta per títol El turisme en l’economia i la societat en la demarcació de Tarragona, en cinc eixos:

  • Anàlisi econòmica de l’activitat turística
  • Sostenibilitat i responsabilitat
  • Qualitat
  • Mobilitat
  • Atracció i retenció de talent

Segons Eduard Farriol, president de la FEHT, l’objectiu de l’estudi és “que aporti coneixement per millorar la competitivitat de la destinació durant els propers anys i també que aporti dades objectius que dimensionin exactament el pes del sector turístic a la nostra província i que ajudin a reconèixer el seu paper clau en el territori.”

L’estudi ja s’ha iniciat, finalitzarà a finals de l’any 2021 i compta amb una inversió per part de la FEHT de 29.000 euros per any.

Articles relacionats

Back to top button