superior

abajo

Formació

Tarragona i La Rioja endeguen un màster en enoturisme

Els darrers anys el creixement de l’afluència de visitants en algunes regions vitivinícoles ha posat de manifest la necessitat d’una formació multidisciplinar en turisme i oci al voltant del món del vi.

La Universitat Rovira i Virgili i la Universidad de La Rioja organitzen conjuntament el Màster en Planificació i Gestió de Turisme Enològic, que s’impartirà del 17 d’octubre de 2011 al 30 de novembre de 2012.

Aquesta oferta formativa és no presencial a excepció de dues setmanes de treball de camp al territori -una a Tarragona i una altra a La Rioja- per conèixer experiències en turisme enològic, prendre contacte amb el sector i adquirir coneixements bàsics de comunicació.

La Universitat Rovira i Virgili aporta la seva experiència en gestió i planificació del turisme i la Universidad de La Rioja en matèria de producció i desenvolupament vitivinícola. Aquesta iniciativa compta amb el recolzament del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de la Costa Daurada.

Nova temporada de “Terra de vins, Terra de Pau Casals”

Mentre l’enoturisme es va professionalitzant amb estudis específics, el desenvolupament i consolidació de productes turístics al voltant del món del vi no s’aturen. També a la Costa Daurada, s’ha iniciat la tercera temporada de la iniciativa “Terra de Vins, Terra de Pau Casals”, amb l’objectiu de fer un pas més en el foment de la cultura i la gastronomia del Vendrell i donar valor afegit als recursos turístics de la zona tot l’any.

Aquest projecte el duen a terme conjuntament la Vil•la Casals, Les Cuines del Vendrell, els cellers pertanyents a aquest col•lectiu, Avgvstvs, Jané Ventura i Mil•liari, així com l’Espai Empresarial de l’Eina.

El producte “Terra de Vins, Terra de Pau Casals”, consisteix en una visita a la Vil•la Casals i un tast de vins a un dels tres cellers. La proposta incorpora també la possibilitat de gaudir d’una experiència gastronòmica a un dels nou restaurants membres de Les Cuines del Vendrell.

Articles relacionats

Back to top button