CETT

Premis Alimara 2011

S’ha celebrat la XXVII edició dels premis Alimara, organitzats conjuntament pel CETT i el Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC). L’acte de lliurament, presidit pel conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, ha comptat amb l’assistència de nombrosos representants del sector turístic que no s’han volgut perdre una de les tradicionals cites que tenen lloc en el marc del SITC.

Els premis Alimara reconeixen la qualitat i la innovació del material de promoció turística i l’esforç tant de les institucions públiques com de les empreses per generar una major demanda i dinamitzar el sector turístic. Els guardonats d’aquesta edició han estat:

-Institucions estatals, autonòmiques i regionals: campanya “Asturias, lo dice todo el mundo", de la Sociedad Regional de Turismo SA. , i la Guia Turística en Braille de la Costa Brava, del Patronat de Turisme Costa Brava Girona

– Institucions turístiques locals: la Campanya “Centre d’Observació de l’Univers del Montsec, el millor cel de Catalunya. Un planetari únic al món", del Consorci del Montsec; i el web www.zaragozaturismo.es, de Zaragoza Turismo.

– Grans empreses del sector: catàlegs i web de la campanya de nova imatge d’Ambassador Tours / Royal Vacaciones

– Pimes, fundacions, associacions i organitzacions: el web www.buscounviaje.com, de Recomendaciones Personalizadas.

– Premi Alimara CAT Turisme: la campanya en català d’Oñati, de Oñatiko Garapen Eta Turismo Ajentzia SA

– Premi Alimara dels estudiants del CETT: el web www.andalucia.org, de la campanya de la nova comunitat turística d’Andalusia, presentada per Turismo y Deporte de Andalucía SA.

– Alimara Especial: Fundació Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família

Jurat dels Premis Alimara 2011

El jurat dels premis el formen Miquel Alsius, president del Grup CETT; Maria Abellanet, directora general del Grup CETT; Enric Domingo, director de Comunicatur; Carme Ayala, periodista especialitzada de Punto Radio; Ester Franquesa, cap del servei del Foment de l’ús de la Llengua Catalana de la Direcció general de Política lingüística de la Generalitat de Catalunya; Joan Miquel Gomis, director del Programa de Turisme dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC; Francesc Ivars, director docent de l’Escola Antoni Algueró i membre del Gremi d’indústries gràfiques de Catalunya; Enric Sagrera, vicepresident de l’Associació Empresarial Catalana de Publicitat; Marta Serra, directora del SITC; i Catiana Tur, gerent de l’ACAV.

Back to top button