superior

Aeri

Spanair suprimirà la ruta Girona-Madrid i Barcelona-Zuric

La crisi comença a afectar els plans de les aerolínies. Spanair ha anunciat la supressió de vàries rutes aèries i un expedient de regulació que afectarà 1.100 treballadors.

Spanair ha estat la primera de les aerolínies de l’estat espanyol que ha presentat el seu pla de xoc per fer front a la complexa situació econòmica actual. La companyia ha anunciat la supressió de nou rutes que considera deficitàries com la que uneix Girona i Madrid. D’aquesta manera l’aeroport gironí només estarà connectat amb la capital espanyola mitjançant Ryanair que ofereix un vol diari. La companyia irlandesa tenia previst incrementar les seves freqüències donat el bon rendiment de la connexió que mou prop de 240 passatgers al dia.

Spanair disposava de quatre connexions diàries entre Girona i Madrid tot i que en els darrers mesos s’havien produït endarreriments i avaries que havien posat en qüestió la seva operativa.

Un altre dels vols que Spanair ha decidit suprimir per la seva escassa rendibilitat és el Barcelona – Zuric (Suïssa). Tot i això segons el director general de la companyia aèria, Marcus Hedbolm amb aquestes actuacions l’aerolínia manté la seva posició com "la primera companyia aèria espanyola de serveis plens de vol amb origen a Barcelona".

Notícia relacionada: Ryanair cobreix el buit d’Spanair al Girona-Madrid

Back to top button