superior

Destinacions

Itineraris de natura per a persones amb discapacitat visual

La Val d’Aran impulsa la creació de rutes pensades per facilitar l’orientació i mobilitat de les persones amb discapacitat visual.

L’objectiu és que puguin recórrer amb major autonomia i seguretat en els entorns de natura. El projecte utilitza una solució íntegrament digital. Adaptaran itineraris al Bosc de Carlac, Artiga de Lin i Estanys de Colomèrs que estaran operatius ja aquest estiu.

La Val d’Aran té una xarxa de rutes a peu pensades per a senderistes, amb més de 800 quilòmetres d’itineraris, en bona part senyalitzats. Són camins que uneixen els 33 pobles de la Val que van dels 400 metres als 150 quilòmetres. Ara s’adaptaran itineraris adaptats a un visitant amb necessitats especials que podrà gaudir d’una forma més accessible.

L’Aran desenvolupa un Pla de Sostenibilitat Turística per millorar els entorns naturals i la seva gestió i mobilitat. El Conselh Generau d’Aran compta amb una dotació de 2,5 milions d’euros per convertir aquest territori en una destinació verda i sostenible, entre d’altres aspectes.

Web: www.visitvaldaran.com

Articles relacionats

Back to top button