Aeri

Ryanair cobreix el buit d’Spanair al Girona-Madrid

La companyia irlandesa només ha trigat unes hores en reaccionar a l’anunci d’Spanair de suprimir la connexió Girona –Madrid i diu que cobrirà aquesta ruta amb fins a tres vols diaris i obrirà nous enllaços.

El pla xoc d’Spanair per fer front a la crisi inclou la supressió de la connexió Girona-Madrid per deficitària. Després de l’anunci Ryanair ha presentat amb celeritat un projecte d’ampliar a tres els vols diaris entre totes dues ciutats a partir del proper 26 d’octubre.

Ryanair disposa actualment d’un vol diari que el passat mes de maig havia superat els 50.000 passatgers. Aquest bon funcionament de la línia havia fet que la companyia irlandesa es plantegés incrementar les freqüències, i la decisió d’Spanair no ha fet més que accelerar l’anunci.

El pla de negoci de Ryanair contempla que en el primer any d’exercici els tres vols diaris arribin als 300.000 passatgers.

A la ruta entre Girona i Madrid s’afegiran, també a partir d’octubre, nous enllaços amb Leeds Bradford (quatre freqüències setmanals), Torí (tres freqüències setmanals), Eivissa (tres cops per setmana). El mes de desembre ampliarà la seva connexió amb Palma de Mallorca a quatre freqüències per setmana.

Back to top button