superior

Destinacions

Vila-seca s’incorpora a la llista de municipis familiars

Vila-seca, La Pineda Platja ha obtingut el segell d’especialització Destinació de Turisme Familiar (DTF), que l’acredita com a municipi pensat especialment per fer turisme amb nens.

Cal destacar que l’ha obtingut amb bona part de la seva oferta certificada. En el cas dels allotjaments, s’ha certificat el 96% de les places de què disposa, 7.130 places d’un total de 7.398.

Des del municipi es valora molt positivament l’obtenció d’aquesta marca perquè confirma la tradició de Vila-seca com a destinació de turisme familiar; contribueix a la cohesió entre agents privats i públics i perquè millora la promoció del municipi ajudant a identificar els turistes i visitants potencials l’especialització de la destinació.

Amb Vila-seca, Catalunya compta ja amb 13 DTF. Les altres són: Roses, Torroella de Montgrí-l’Estartit, Calonge-Sant Antoni, Lloret de Mar i Blanes (Costa Brava); Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar i Calella, a Costa de Barcelona-Maresme; i Calafell, Salou i Cambrils, a la Costa Daurada.

Per assolir aquesta certificació que atorga l’Agència Catalana de Turisme els municipis han d’acomplir amb una sèrie de requisits i serveis com ara guarderia a la platja, zona de jocs infantils, paviment antilliscant a les piscines, presència de socorristes, trones i cadires infantils als restaurants i informació en diferents idiomes.

Back to top button