Organismes / Política turística

75 milions per finançar projectes innovadors turístics

El Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme ha obert la convocatòria de la segona edició d’Emprendetur, que destinarà 25 milions d’euros a joves emprenedors en turisme i 50 milions a projectes i actuacions turístiques de caire innovador.

El govern vol finançar fins al 100% de l’import dels projectes de joves emprenedors, amb un límit d’un milió d’euros i sense garanties. Els projectes innovadors d’R+D+I rebran finançament fins al 75% de l’import. Totes dues línies tenen un termini d’amortització de cinc anys, una manca de dos anys i un tipus d’interès del 3,74%.

Emprendetur Joves ho poden sol•licitar persones físiques que tinguin menys de 40 anys en el moment de presentació de la sol•licitud i persones jurídiques en les quals la mitjana d’edat dels socis sigui igual o inferior a 40 anys. Els préstecs finançaran projectes o actuacions en un termini màxim d’execució de dos anys. El límit de la petició ha de ser d’1 milió d’euros, i sense superar el patrimoni net acreditat per l’empresa.

D’Emprendetur R+D+i poden beneficiar-se persones físiques o jurídiques constituïdes com a empreses. Els projectes o actuacions han d’executar-se en el termini màxim d’un any. El límit de finançament és d’1 milió d’euros per projecte, també en aquest cas sense superar el patrimoni net acreditat per l’empresa.

Emprendetur és una iniciativa del Ministeri per estimular la capacitat innovadora al si de la indústria turística contemplada en el Pla Nacional i Integral de Turisme 2012-2015. La informació està disponible en las páginas web: www.minetur.gob.es/PortalAyudas i www.innpulsaturismo.es

[HOME]

Back to top button